Voor 15uur besteld, morgen in huis Direct besteden bij on- en offline partners Fysiek en digitaal verkrijgbaar >

Je winkelmand is leeg

Over ons

Shoes & Sneakers Cadeau, een product van Wonderbox Giftcard B.V., heeft een jong en dynamisch team dat er elke dag voor zorgt dat er niets leuker is dan het perfecte cadeau geven. Vanuit ons moderne kantoor werken zo’n 40 medewerkers met veel enthousiasme aan onze producten om jou de beste cadeaus aan te kunnen bieden. De cultuur bij Wonderbox Giftcard B.V. laat zich het beste omschrijven als avontuurlijk, ambitieus en innovatief.

Shoes & Sneakers Cadeau is een product van Wonderbox Giftcard B.V. en onderdeel van de Wonderbox Group, dé marktleider op het gebied van beleveniscadeaus in Europa. Naast Shoes & Sneakers Cadeau is Wonderbox Group ook aanbieder van andere cadeaukaarten zoals Huis & Tuin Cadeau, Klus Cadeau, Bloemen Cadeau, Reis Cadeau, Restaurant Cadeau Card en Wellness & Beauty Cadeau. Maar ook de succesvolle beleveniscadeaus van GiftForYou en Wonderbox.

Wat is er nou leuker dan iemand het perfecte cadeau te geven? Daarom werken wij met alle afdelingen erg hard om de consument te helpen om het perfecte cadeau aan te bieden!